top of page

KONTAKTA OSS

Adress

Weldum AB

Industrivägen 6
933 31 Arvidsjaur

E-post

Org nr

556420-0474

Köpvillkor

OM WELDUM

Weldum AB finns i Arvidsjaur, Norrbotten, sedan år 1975. Företagets ägare är konstruktör Carl-Johan Stenvall. Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva tekniska lösningar avseende snöplogars och produkters effektivitet, livslängd, energibehov och underhållskostnader.
 
Weldum har stort kunnande och lång erfarenhet kring snöplogars utveckling och produktion. Carl-Johan har mångårig erfarenhet och ett stort kunnande i maskinkonstruktion. Konstruktion sker med CAD-teknik. Med sitt intresse för ny teknik och nya konstruktioner erbjuds moderna lösningar kombinerat med väl utprovad teknik.
Weldum har en modern anläggning och hög kompetens för att utveckla och tillverka snöplogar och kringutrustning. Personalens kompetens utgörs av licenssvetsare och mekaniker som har kunskap inom områdena hydraulik, pneumatik och elektronik.
 
Produktionen sker i ändamålsenliga lokaler på 2 400 m2. I våra lokaler finns utrymme för svetsning, skärande bearbetning, lackering och montage. Vi har utrustning för att bearbeta stål, rostfritt och aluminium.
Carl-Johan_Stenvall-weldum-arvidsjaur.jp
bottom of page