top of page

SNÖPLOGAR

snoplog-for-lastbil-365_lastbil.jpg

SNÖPLOG FÖR LASTBILAR 

Snöplog för lastbil – Diagonalplog 365-400

plogfaste_mercedes.jpg

PLOGFÄSTE FÖR LASTBILAR

Plogfäste för lastbil

sidoplog-306-366.jpg

SIDOPLOG

Sidoplog

traktorplog_360-400.jpg

SNÖPLOG FÖR TRAKTORER

Diagonalplog för traktor DF 365-400 

industriplog.jpg

INDUSTRIPLOG

Industriplog

snoskopa-18m-df-365.jpg

SNÖSKOPA 18M³

Snöskopor

OM WELDUM SNÖPLOGAR

Weldum AB finns i Arvidsjaur, Norrbotten, sedan år 1975. Företagets ägare är konstruktör Carl-Johan Stenvall. Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva tekniska lösningar avseende snöplogars och produkters effektivitet, livslängd, energibehov och underhållskostnader.

 

Weldum har stort kunnande och lång erfarenhet kring snöplogars utveckling och produktion. Carl-Johan har mångårig erfarenhet och ett stort kunnande i maskinkonstruktion. Konstruktion sker med CAD-teknik. Med sitt intresse för ny teknik och nya konstruktioner erbjuds moderna lösningar kombinerat med väl utprovad teknik.

 

Weldum har en modern anläggning och hög kompetens för att utveckla och tillverka snöplogar och kringutrustning. Personalens kompetens utgörs av licenssvetsare och mekaniker som har kunskap inom områdena hydraulik, pneumatik och elektronik.

Produktionen sker i ändamålsenliga lokaler på 2 400 m2. I våra lokaler finns utrymme för svetsning, skärande bearbetning, lackering och montage. Vi har utrustning för att bearbeta stål, rostfritt och aluminium.

bottom of page